Novinky: nové dresy a tapeta na mobil

Současná situace značně limituje možnosti aktivit našeho spolku, přinášíme tak alespoň krátké novinky.
Grafik Mr.Fear Graphics (Tomáš Strach), autor našeho znaku, vytvořil grafický návrh také pro nové fotbalové dresy, ve kterých bude A mužstvo nastupovat v dalších fotbalových kláních. Mimo to vytvořil též pěknou tapetu na mobil, zdůrazňující naši bohatou historii, sahající až do období Rakousko-Uherska. Jakožto spolek, odkazující se na sokolskou myšlenku a tradici, si vážíme naší historie a všech našich předků, kteří dali kus svého srdce pro budování sokolské a obecní kultury, sokolovny, jejího okolí a fotbalovému areálu a reprezentovali naši obec nejen v rámci okresu. Společně s dalšími spolky, SDH Bořitov a Jednotou Orel Bořitov, se po generace snažíme o kulturní rozkvět naší krásné obce Bořitov a o udržování zdraví jejích občanů prostřednictvím sportu.
.
Také stolní tenisté se dočkali svých nových dresů, které budou mít tmavě modrou barvu a budou v nich nastupovat v okresních soutěžích. Jak fotbalové dresy, tak dresy pro stolní tenis, byly vyrobeny společností
Bison Sportswear, které taktéž děkujeme za kvalitní zpracování. Obrázky naleznete v galerii.
Pokud rádi vzpomínáte, si můžete si počíst o historii TJ Sokol Bořitov zde: http://sokol.boritov.cz/historie-sokola/
Plné rozlišení tapety na mobil zde: https://postimg.cc/4KmDZdz2
Stránka Mr.Fear Graphics: https://www.facebook.com/mrfeargraphics.cz
.
Všem našim členům a příznivcům přejeme hodně zdraví a těšíme se na další společné okamžiky, ať už v rámci sportu nebo dalších společenských akcí.
Comments are closed.