Informace o připravovaných společenských akcích

posted in: Archiv, Novinky | 0

Srdečně všechny zveme na náš

1) TRADIČNÍ SOKOLSKÝ PLES

který se koná v sobotu 1.února 2020 ve 20 hodin v sokolovně.

K tanci bude hrát oblíbená kapela ABC Rock Boskovice, připravujeme bohatou tombolu, občerstvení včetně zvěřinového menu, plesovou výzdobu sálu. Program plesu zahájí ve 21 hod. předtančení tanečního klubu VO CO GOU Letovice, dále tanečníci Starletu Brno a vystoupení mažoretek. Těšíme se na vaši účast.

Touto cestou bychom Vás rádi pozvali i na další následující akce, jež jsou na programu pro 1. čtvrtletí rychle se blížícího roku 2020:

2) VÝROČNÍ VEŘEJNÁ SCHŮZE TJ SOKOL BOŘITOV 

Výroční veřejná schůze se koná v pátek 28. února v 18 hodin v sokolovně. Zveme všechny aktivní cvičence a sportovce, přispívající členy i bořitovskou veřejnost. Na programu schůze bude zhodnocení činnosti a hospodaření za rok 2019, příprava roku 2020, ukázky cvičení žactva. Těšíme se na vaši účast .

3) KOŠT O NEJLEPŠÍ  PÁLENKU

který se koná v sobotu 29. února 2020 v 17 hodin v sále sokolovny. Turistický oddíl zve na 11. ročník  „Koštu“, na kterém můžete ochutnat a porovnat kvalitu pálenek a zároveň se pobavit v příjemné atmosféře s přáteli i soutěžícími. Soutěžní pálenku předejte pořadatelům v pátek 28.února od 17 do 20 hod v klubovně sokolovny v 0,5 l lahvi, označenou svým jménem a názvem produktu včetně ročníku sklizně příslušného ovoce. Hodnotit může každý účastník koštu, ze všech hodnocení se spočítá výsledná známka pálenky a stanoví se pořadí. První tři nejlepší pálenky budou oceněny diplomem, medailí a věcnou odměnou.

Na košt je zvána široká veřejnost nejen z Bořitova. Za předaný vzorek obdržíte volnou vstupenku na košt, pro ostatní návštěvníky je cena vstupenky 100 Kč. Vstupenka zahrnuje možnost degustace s hodnocením vzorků a občerstvení, podávané formou volného bufetu.

Comments are closed.