„ČESKO SPORTUJE“ v Bořitově

posted in: Archiv, Fotogalerie, Sportovní akce | 0

V sobotu 3.září 2016 jsme přivítali na sportovně společenské akci v sokolovně milé hosty:
Šárku Kašpárkovou-vrcholovou sportovkyni ve skocích(trojskok, výška),držitelku medailí z mistrovství světa, Evropy, olympiády z devadesátých let a současnou manažerku projektu ČOV zaměřeného na rozvoj mládežnického sportu Česko sportuje-Olympijský víceboj a Odznak VOV.
Alenu Neužilovou, dřívější vrcholovou sportovkyni ve skoku vysokém a současnou trenérku Míši Hrubé a také vrcholovou sportovkyni, členku naší TJ , Míšu Hrubou, mistryni ČR, juniorskou mistryni světa z r.2016 ve skoku vysokém a účastnici LOH 2016 v Riu de Janeiro.
Ve sportovní části seznámily přední sportovkyně děti ZŠ Bořitov s disciplinami dětského Olympijského víceboje a společně si i zacvičily.

Ve společenské části akce Česko sportuje v Bořitově jsme blahopřáli olympioničce Míši Hrubé za výborné sportovní výsledky ,zejména získání zlaté medaile a juniorské mistryně světa ve skoku vysokém, která pak v zajímavé besedě i se svými hosty paní Neužilovou a Kašpárkovou seznámila přítomné s děním a atmosférou LOH v Rio de Janeiro. Děti si mohly prohlédnout medaile, olympijské oblečení a další zajímavosti včetně treninku s olympioničkami.

Comments are closed.